10% van de Nederlanders bijt op zijn of haar nagels. Dit kan komen door stres, spanning of het is een gewoonte. Door het nagelbijten ontstaan er wondjes rond je nagels. Dit kan gaan irriteren en ontsteken.

 

Om u van het nagelbijten af te helpen is er een speciaal arrangement. Hier help ik u in 8 weken van het nagelbijten af. Dit is voor zowel mannen als vrouwen.

 

Afspraak 1: Tijdens een kennismakingsgesprek wordt er gekeken of er een nagelbedverlenging of dat er een verstevigend laagje wordt aangebracht op de natuurlijke nagel.

 

Afspraak 2: Één week na de eerste afspraak worden de nagels gecontroleerd. De nagels worden waar nodig bijgewerkt. Hoekjes en randjes worden weg gevijld om de verleiding van het bijten te voorkomen.

 

Afspraak 3: In het begin zullen de natuurlijke nagels erg snel groeien. Daarom worden de nagels na twee weken opgevuld en bijgewerkt. De nagels worden wat korter gemaakt en in model gevijld.

 

Afspraak 4: De nagels worden gecontroleerd. De nagels worden waar nodig bijgewerkt. Hoekjes en randjes worden weg gevijld om de verleiding van het bijten te voorkomen.

 

Afspraak 5: 4 weken na de eerste behandeling wordt een tweede opvulbehandeling. Hier wordt weer de nagel korter gemaakt en in model gevijld.

 

Afspraak 6: De nagels worden gecontroleerd en waar nodig bijgewerkt. Hoekjes en randjes worden weg gevijld om de verleiding van het bijten te voorkomen.

 

Afspraak 7: 6 weken na de eerste behandeling wordt een derde opvulbehandeling. Hier wordt weer de nagel korter gemaakt en in model gevijld.

 

Afspraak 8: De nagels worden gecontroleerd en waar nodig bijgewerkt. Hoekjes en randjes worden weg gevijld om de verleiding van het bijten te voorkomen. Hier wordt in overleg met elkaar bepaald of er nog meer afspraken nodig zijn.

 

Het nagelbijters arrangement met 8 behandelingen: 8 afspraken á 25 €.